stall Green mage

Info sivu kasvatuksestamme

Tallit ja vuokrakarsinat

Päätalli on alla olevassa kuvassa ylimmäisenä, siellä asuvat Ansamaan omat ja yksityiset hevoset. Karsinat 21 - 26. on varattu nimenomaan yksityisille (465v€/kk) ja niillä on oma rauha erillään muista. Loungesta löytyy esimerkiksi sänky, sohva, tv ja jääkaappi. Toimisto on lukittuna, ellei Maikku siellä istuskele.
Tarjoamme yksityisille asiakkaille käyttöön lämpimän karsinan, siistin tarhan, suuren maneesin, solariumin, laadukkaan ulkokentän, paljon maastoja tutkittavaksi, mukavan henkilökunnan sekä muut asukkaat. Saat myös käyttöösi tuliterän estekaluston ja kouluaidat harjoitellaksesi tavoitteellisesti. Green Mage hoitaa myös sovitusti puolestasi hevosen aamuruokinnan sekä ulosviennin loimituksineen. Heinät jaetaan aina kaikille tarhoille tiettyihin kellonaikoihin.

Alempi rakennus on vuokratalli, joka ei ole Ansamaiden omistuksessa. Se on edelleen entisen omistajan ja tämä vuokraa karsinapätkiä ulkopuolisille. Rakennuksella saa vapaasti käydä kurkkimassa, lisäksi useammalla suihkulla ja kaappi seinällä varustettu pesuhuone, WC ja solarium on luvattu myös Green Magen käyttöön. Kaapit menee “nopeat syö hitaat” meinigillä ja vapaat näkee huoneen seinällä olevasta taulusta, jossa mahdolliset vapaat avaimet roikkuvat. Vuokrakarsinapaketit on merkitty värikoodein.

Kurkkaa tallin oma Pinterest kokoelma päästäksesi tunnelmaan!

VUOKRAKIRJA


Karsina- ja tarhausjärjestys ↘
KARSINAT
01. Bobcat "Bijou"
02. Lind´s Liberty "Liv"
03. Valencia "Vania"
04. Prudence "Poppy"
05. Bienvenida Epifanía "Blanca"
06.
07. Tiadora "Tiadora"
08. Ivory Affair "Ivory"
09. Casse-Noix G. "Nixe"
10. Viszontlátásra "Visla"
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17. Buurii "Boo"
18. Jardín Nocturno "Nestor"
19. Casse-cou "Caspar"
20. Deadly Seven Lumos "Seven"

TARHAUS
01. Bobcat "Bijou"
02. Lind´s Liberty "Liv"
03. Bienvenida Epifanía "Blanca"
04. Casse-Noix G. "Nixe"
05.
06.
07.
08. Viszontlátásra "Visla"
09. Valencia "Vania" & Prudence "Poppy"
10. Tiadora "Tiadora" & Ivory Affair "Ivory"
11.
12.
13. Buurii "Boo"
14. Casse-cou "Caspar"
15. Jardín Nocturno "Nestor" & Deadly Seven Lumos "Seven"
16.

Groomina työskentely

(K15) Tämän tallin hevoset kilpailevat maailmanlaajuisesti monissa maissa, pääset yhdessä ratsukon kanssa ulkomaille joka vuosi. Hevosemme kilpailevat korkealla tasolla ja luokkia on mielenkiintoista seurata. Meillä groomina toimiessasi, saat toiveesi mukaan huolehdittavaksi vähintään yhden kilpahevosen ratsastajineen. Huolehdit hevosen varusteiden kunnossapidon, ruokinnan, tarhauksen sekä päivittäisen liikunnan eli jumppaat hevosen kerran päivässä joko maasta tai selästä käyden läpi joka askellajin. Kilpailutilanteissa autat ratsukkoa kaikessa mahdollisessa, jotta he voivat keskittyä itse suoritukseen. Pääset mukaan juhlimaan nimikkohevosesi menestymistä ja saat keskivertoa korkeampaa palkkaa.

⟶ Kysy foorumilla, mitkä ratsukot kaipaavat juuri nyt groomia ja etsitään se juuri sopiva!

Ympäristö

Ympäriltä löytyy kivoja maastoja, joista hienoimpina merkityt ovat 3km mittainen Rivertrail sekä 5km lenkki Foxtrail. Reitit palaavat tallipihaan, joten kääntyä ei tarvitse. Pidemmällä matkalla vastaan tulee myös vaihtoehtoisia polkuja, joilla pääsee hyppäämään paksuja puunrunkoja ja pensasaitoja. Ympäristössä liikkuu arvatenkin kettuja, mutta myös peurat ovat yleisiä. Lähes koskaan ei ole törmätty vaaralliseen petoeläimeen. Sevenoaksissa on kylmintä joulu - helmikuussa, kun asteet tippuvat noin 5°C. Ne nousevat kuitenkin kesäksi yli 20°C asteen.

・ Lähin mahdollinen laukkarata on Lingfield Park Racecourse, 30min (oikea)
・ Ascot racecourse, jossa esimerkiksi Royal Ascot laukkakisat pidetään, 1h (oikea)
・ Kattava ruoka-, varuste- ja hevosvälineliike Unbridled, 30min
・ Robert Whiten Eläinlääkäriasema, 35min
・ Hevosakatemia (opiskele esim hieronta, kengitys, hoito, lääkintä, valmennus, koulutus), 40min
・ Sevenoaks on täynnä pieniä putiikkeja, kahviloita ja nähtävyyksiä

© ulkoasu ja sisältö marjahilla, ellei toisin mainita. virtuaalitalli, toiminnassa vuodesta 2019. Autokuva Listers Group. Ratastuskuva Reway2007.