Tervetuloa kummitustarinaasi

"Tuuli vinkuu korvissa ja tunnen miten sormenpääni alkavat jäätyä. Auto jätti välille alle kilometrin päähän tallista, eikä tuo perhanan iphonekaan pysynyt enää päällä että olisi voinut apua soittaa. Tuntui että olin kävellyt ikuisuuden, sillä taivaalta sankkasti tupruava lumi teki etenemisestä hidasta. Aloin kuitenkin nähdä jo lämpimien valojen kajastusta. Joku lähti minua vastaan, mutta oli vaikea nähdä eteen, sillä silmäripseni olivat painavat lumesta. "Hei, tuu äkkiä sisälle lämpimään" pehmeä ja voimakas naisääni huusi arviolta muutaman juoksuaskeleen päästä. Nainen esittäytyi ja hän olikin se samainen Majina, jolle olin jo pitkään viestitellyt ja soitellut. Olin nimittäin muuttamassa Ansamaahan, ehkä kadutti jo hieman, toisaalta ei, sillä kaipasin jotain uutta ja jännää elämääni, siksi lähdin tänne keskelle ei mitään, katsomaan millaista se hevosarki oikeasti on."

Ansamaa on virtuaalinen kummitustalli. Meillä on hyvä henki ja vastaanottava talliporukka. Paikka pistettiin pystyyn toukokuussa 2019, josta lähtien on sattunut ja tapahtunut. Näillä tiluksilla on synkkä historia täynnä hevostensalakuljetusta, rikollisia, kummituksia, taikaesineitä ja henkiolentoja. Majina sekä Dochas Ansamaa tiesivät paikan huonosta maineesta ja ostivat sen silti. Talli kunnostettiin ensimmäisenä kesänä täysin uuteen loistoon ja se on nykyään kaupunkilaisten puheenaihe aivan eri syistä.
Mikäli pienet oliot repimässä peittoasi iltaisin, aavehevosen näkeminen maastopolulla tai tyhjässä maneesissa kuuluvat laukka-askeleet eivät haittaa sinua, tule ihmeessä mukaan ja ala hämmentää tallin kokoajan mutkistuvaa, värisyttävää ja suhdekoukeroista juonta.


Marjahilla, VRL-14810
Peukuta meitä vrl:n tallilistalla

Tallilaisten sanomaa

"Lämminhenkinen vastaanotto, porukkaan on helppo päästä mukaan, ihania ihmisiä, jännittäviä juonenkäänteitä ja koukuttavia tarinoita. Vaikka Ansamaa on tuore talli niin täältä on vaikeaa pysyä poissa. Jos haluat mukaan jännittävään juoneen ja tutustua mielenkiintoisiin, mukaviin ihmisiin, niin kannattaa liittyä." - Saaga

"Omalaatuinen talli, jonka arki on täynnä juonenkäänteitä ja seikkailuja, mutta tallilla on silti rento fiilis eikä tarvitse ottaa paineita mistään. Porukka on vastaanottava ja kannustava, olo oli tervetullut heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Ansamaahan on kiintynyt lyhyessä ajassa, kuin se olisi ollut pystyssä pidempään. Kaikkien taidokkaiden kirjoittajien ja piirtäjien tuotoksista saa valtavasti inspiraatiota omienkin luomiseen. Ehdottomasti plussaa on aktiivinen ylläpito, joka kehittelee kaikenlaista hauskaa tekemistä. Kannattaa liittyä, jos etsit rentoa mutta aktiivista tallia, jossa saat luoda juuri sinunlaisesi tarinan!" - Anni