Tervetuloa

Pienikin kaupunki voi pitää sisällään monia salaisuuksia. Majiná Ansamaa asuu Kuukarin satamakaupungissa, yhdessä miehensä Dochas Ansamaan kanssa. He pitävät Ansamaiden tallia, joka on herätetty uuteen loistoon vuosikymmenten jälkeen. Tallia ja sen pihapiiriä silmällä pitävät kuitenkin kiusanhenget sekä kummitukset, mutta myös kuvankaunis valkea aavehevonen, jonka tarinaa kukaan ei vielä ole saanut selville.

Kuukarissa tapahtuu myös muuta kummaa harva se päivä, on rikollisuutta, onnettomuuksia ja selittämättömiä - jopa aavemaisia tapahtumia. Kaiken tämän outouden keskellä elää tiivis talliyhteisö, jonka jokaisella hahmolla on omat tavoitteensa. Toinen halajaa vain maaseudun rauhaa ja maastoretkiä, kun taas toiset harjoittelevat ahkerasti pärjätäkseen kilpailuissa ja haaliakseen nimellensä mainetta. Jokainen luo kuitenkin parhaillaan omaa polkuaan ja pitää hauskaa, ehkä vähän hulluksi tulleen talliporukan kanssa.

Kaikki ovat tervetulleita Ansamaahan ja sinua on todennäköisesti vastassa lauma koiria, itsensä vapaaksi taituroinut mustangi, laventelin ja teen tuoksuinen Majina sekä tämän kannoilla oleva lauma kiinnostuneita hevosihmisiä. Seudun rajamailla liikkuu myös susihukkia, mesikämmeniä ja repolaisia, joten sinun on parasta pitää silmät auki ja korvat höröllä jatkuvasti. Talli on avattu vuoden 2019 toukokuussa, josta saakka näillä kulmilla on sattunut ja tapahtunut kaikenlaista hulluutta mustasaaren aarrejahdista laskettelukeskuksen murhaan.

Majiná & Dochas Ansamaa

VRL-14810 — ANSA8119 — Heitä meille tykkäys

Päivitykset

29-8-2020   Nettisivuja päivitelty, siivoiltu ja epäaktiiviset yksityiset karsittu. Taas reilusti tilaa uusille tulokkaille!
25-5-2020   Ansamaa täyttää 1v, rajapyykkiä ei kuitenkaan juhlita erityisemmin. Tässä ajassa foorumille ehti rekisteröityä 35 uutta tarinoitsijaa!


Ulkoasu © Vapaasti kopioitavaa by Melissa & Milja | Virtuaalitalli