Chá frio e Bolachas

© Marjahilla

Puro Sangue Lusitano, tamma
Syntynyt 17.07.2011, M Layouts / raitatossu.net/mayflower vuotias
156cm korkea, väriltään ruunikko pearl
Kouluratsastus painotteinen, tasolla Grand Prix

Hevosen omistaa Majiná Misang VRL-14810
Kasvattanut Pedro Pereira, Portugali

VH21-087-0014, PKK4473

Kilpailukäytössä
Ei jälkeläisiä

Carme syntyi tunnetun Lusitano kasvattaja Pedro Pereiran talleille Portugaliin ja sen heinäkuiseen lämpöön. Emä synnytti tämän kauniin helmeilevän varsan vaivattomasti ja hoiti sitä tunnollisesti siihen saakka, kunnes oli vieroitus prosessin loppu. Sillon Carmen emä muutti toiselle tallille ja varsa jäi kasvamaan Pedron huomissa vanhemmaksi. Pedro koulutti tamman ja sitä ratsasti sen jälkeen kaksi paikallista ammattilaista, tamma aloitti kilpailujen parissa vasta 8 vuotiaana. Silloin se oli tosin jo hyvin oppinut ja sai lähinnä vain huippu tuloksia. Nyt Majinán omistuksessaja 10 vuotiaaksi kääntyessä tamman olisi määrä nousta Grand Prix luokkiin.

Tamman nimi kääntyy suomeksi “Kylmää teetä ja keksejä”, mikä käy sen luonteeseenkin. Kuiva kuin keksi, kylmä kuin jää. Tamma antaa itsestään kaiken vain areenalla, että toisten hevosten kanssa kilvatessaan laitumella. Muutoin se pitäytyy vain määrätyssä. Hyytävän vilpoinen viilipytty olemus, sekä olematon kuiva huumorintaju tekee siitä eittämättä mielenkiintoisen hevosen. Kaikki arkinen sujuu kyllä ongelmitta, koska niin - tammassa ei ole särmää, ei oikkuja.
Carme on kuitenkin melkoisesti herkkujen perään. Arvelenkin, että se on saanut edellisessä kotipaikassaan vähän enemmän palkkaa. Meillä sen on kuitenkin totuteltava siihen, ettei jokaisen kavionnoston jälkeen tule piparminttua. Tätä Carme saattaa protestoida pitkällä tuhahduksella, onpa se kerran jopa kuopaissut etusellaan. Herkut ovat sillä kuitenkin unohtumaan päin, kun tamman kanssa on selvästi pysyteltävä nollalinjalla.

Kun vasta kiillotettu kilpasatula narahtaa Carmen selkään, vaihtuu eri sävel. Tamma herää horroksesta, sen silmät kääntyvät tuimaan viiruun ja askeleisiin tulee roimasti korkeutta. Ai nyt kisataan? Tamman ensimmäiset kilpailut Majinán kanssa ja Carme kerää yli 81% tuloksen. Ratsastajasta oli tuntunut siltä, että tamma vei mukanaan ja lähinnä suoritti radan itsenäisesti. On sitä kiittäminen jokaisen kilpailun jälkeen, sillä kaikkensa se silloin antaa, kun on annettava. On myös hauska huomata miten se palaa vanhaksi viilipytyksi jo kotimatkalla.

i. Pão de Açucar
psl, rn, 160cm
ii. Pão de Queijo
psl, rn, 156cm
iii. Pão de Rosas
iie. Espelhar
ie. Leite Ninho
psl, gcha, 154cm
iei. Leite Meio Gordo
iee. Felicidade
e. Chá frio e Açai
psl, acha, 153cm
ei. Lua Quieta
psl, rn, 159cm
eii. Lua Cheia
eie. Sol Feliz
ee. Chá frio e Bolo chique
psl, gccha, 150cm
eei. Castanha
eee. Chá frio e Doce


・ t. Xícara de Chá G., s. 29.11.2015 (i. Jardín Nocturno)

Kilpailukalenteri

Kilpailuja yhteensä 0kpl, joista sijoja 0. Kilpailee myös vrl:n porrastetuissa.
11.12.21 Arène de Saint-Lambert Paris Dressage Week Grand Prix 4/42 81,71%
12.12.21 Arène de Saint-Lambert Paris Dressage Week Grand Prix Kür 8/21 78,91%
Ennätysprosentit 81,71% (12/2021)

Valmennukset

Otsikko 00.00.0000
Tapahtumapaikka, Valmentaja (taso)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

© ulkoasu ja sisältö marjahilla, ellei toisin mainita. virtuaalitalli, toiminnassa vuodesta 2019. Virtuaalihevonen.