Stall Green Mage

Home horses about us breeding Forum

  30.01.2023  
Hevonen myytiin uuteen kotiin

Rosegarden's Imperial Dragon

FF

Suomalainen ratsuponi (50%), tamma
148cm, mustanpäistärikkö
s. 01.11.2017, 4v
Yleispainotteinen, HeA - 120cm
o. Majiná Misang, VRL-14810
k.
Rósgarður, Suomi
VH17-029-0237

PKK2521

?/2022 Estevarsojen laatuarvostelu
0 + 0 + 0 + 0 + 0 + 0 = 00 (EV-?)

Sievä pieni lohikäärmeenpoikanen katsoo sinua suuret silmät pyöreinä, pää kallellaan. Sen ilme on niin suloinen, ettet voi olla ihastumatta siihen. Sitä rakastavat aivan kaikki. Se on hullunkurinen pikkuotus, jonka kanssa menoa ja meininkiä riittää vaikka muille jakaa!

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

i. Manuel
FN, PP-MVA, YLA1, NFL-II, ERJ-III, KRJ-II, KERJ-III, VFA2
nf, rn, 138 cm
ii. Lucky Slipper
nf, 140 cm
iii. Lucky Break
iie. Slippery Sharon
ie. Trapeze Clown
nf, 142 cm
iei. Bit A Goliath
iee. O Mabelle
e. Midnight Run 0417
xx, mpäis, 162 cm
ei. Killer King
xx, päis
eii. Nimi
eie. Nimi
ee. Street Runner
xx, rnkm, 161 cm
eei. Mighty Grepa
eee. Smokin’
   t. Rowan Iris, s. 27.08.2022 (LH Rupprecht)

Tämä hevonen kilpailee porrastetuissa.
Sen ominaisuuspisteitä voi tutkia vrl profiilista.

Jaoksettomat 0kpl
00.00.00 Kisapaikka, Kilpailu, taso, 0/0 (0vp)

Turinoita varsa-ajalta 1/2018
© VRL-07313

Pieni suurisilmäinen varsanruipelo tuijotti minua karsinastaan odottavaisesti. Se tiesi ”mamman” tulon merkitsevän, että jotain jännää oli tapahtumassa. Avasin karsinan oven ja menin varsan luokse. ”Heippa pikku-Lohari,” tervehdin varsaa iloisesti ja rapsutin sen lapaa. ”Oletkos ollut kiltisti yöllä?” Varsa katsoi minua takaisin viattoman oloisena. Ja sellainen se olikin, viaton pikkuotus.
Olin aiemmin aamulla ruokkinut hevoset, joten nyt minulla oli hyvin aikaa leikkiä pikku-Loharini kanssa. Ensin kuitenkin harjasin sen turkkia, joka oli pörröinen kuin mikä. Talvikarvaa nimittäin. Lohari ei meinannut millään malttaa pysyä aloillaan, mutta mitä muuta voisi odottaa tällaiselta alle vuotiaalta lapsoselta.

Perusteellisen harjaamisen jälkeen laitoin varsalle riimun päähän ja lähdin sen kanssa ulos. Ilmassa oli pakkasen tuntua ja kylmä viima kävi vasten poskeani. Lohari ei näyttänyt olevan moksiskaan – toki tallissakin oli viileää, mutta oli ulkona kyllä kylmempi. Pikkuhevonen tepasteli perässäni iloisena ja välillä kurotti päätään kohti takinhihaani ottaakseen siitä kiinni. Toruin pikkuherraa tiukkaan ääneen.
Päästyämme maneesiin suljin oven huolellisesti ja laitoin vielä portin kiinni. En halunnut että Lohari lähtisi taas karkuteille. Tämä pikku vintiö oli nimittäin erittäin taitava karkaamaan tarhastaan ja laitumelta. Sen kanssa sai olla silmä tarkkana. Päästin Loharin kuitenkin irti ja otin siltä riimun pois – tiesin, että juostuaan se tulisi mielellään luokseni hakemaan pari porkkanaa ja rapsutuksia. Ei tarvinnut pelätä, etteikö sitä saisi kiinni.

Sitten aloitimme itse työskentelyn. Juoksin varsan kanssa maneesissa muutaman kerran edes takaisin, leikkien. Seuraavaksi pyysin sitä luokseni ja silitin sen kehoa sieltä täältä. Tapautin sitä lautasille ja se hieman kavahti, mutta tuli kuitenkin nopeasti takaisin luokseni ja jatkoimme leikkiä. Hetken päästä sain taputtaa varsaa kaikkialta ilman, että se säikähti ja säntäsi pakoon. Tätä harjoitetta seurasi taas riemuinen ympäri ämpäri kirmailu. Lohari nautti päästessään pitkän yön jälkeen venyttelemään jäseniään.
En kiusannut varsaa sen kauempaa (kauempaa ja kauempaa, olimme olleet maneesissa kuitenkin jo sen puolisen tuntia) vaan kutsuin sen luokseni, annoin sille pari porkkanaa palkinnoksi ja laitoin riimun takaisin sen päähän. Lähdimme takaisin talliin. Tallissa laitoin varsalle kevyen loimen, joka vähän lämmittäisi sitä ulkona ja vein sen sitten tarhaan yhdessä muiden varsakavereiden kanssa. Jäin hetkeksi katsomaan niiden leikkiä ja myhäilin tyytyväisenä. Oli minulla aika hieno lauma, vaikka itse sanonkin.

Varusteet

© STALL GREEN MAGE. VIRTUAALITALLI. VIRTUAALIHEVONEN. 2022.