Viimeaikojen tapahtumat

Paljon voi tapahtua päivässä, mutta pyrin pitämään tämän sivun päivitettynä, jotta uusien olisi mahdollisimman
helppo hypätä mukaan tarinaan ja että he tietäisivät vähän mikä meininki talleilla on sillä hetkellä.


— 22/3/20
Lohikäärmevuorten laskettelukeskus Jyrkkä oli kaikille kammottava kokemus, jota ei unohdeta tuosta noin vaan. Huoneista ja keskuksen pihalta löytyneet esineet ja jäljet olivat vähintäänkin epäilyttäviä. Kaikkien huonot fiilikset ja tunteet siitä, että paikassa oli jotain pahasti vialla, osoittautuivat oikeiksi kun he palattuaan lukivat lehdestä jonkun saaneen siellä hiljattaan surmansa. Pulju laitetaankin pikavauhtia maan tasalle. Sen sijaan katseet tulevaan, sillä Ansmaassa on nyt kasattu joukkue, joka lähtee edustamaan tallia Tie Tähtiin osakilpailuun.
Joukkue kilpailee esteillä ja tavoittelee mahdollisimman korkeita sijoituksia. Niinpä heidän täytyy reenata ja valmentautua, onneksi heitä auttamaan saapuu jälleen viime vuodelta tuttu Larkyn. Eilisen perjantain tallijengi on hääräillyt ympäriinsä ja he ovat yhdessä pitäneet kevätsiivouksen. Nyt kaikki on taas siistinä ojennuksessa ja jopa Litzy saatiin tarttumaan luutaan.

— 17/2/20
Ilma on lauhtunut, mutta kovat myrskyt riepottelevat harva se päivä. Talleilla on hiljaista ja rauhallista, Majina kuitenkin kaavailee tallijengille reissua vuoriston laskettelukeskukseen, josta kuuli kaupunkilaisilta. Siellä olisi tarkoitus yöpyä yksi pitkä yö. Nainen ei kuitenkaan osaa odottaa mitä perillä on vastassa. Myös tämän ystävätär Litzy on saapunut paikalle ja tulee aiheuttamaan päänvaivaa, onhan hänet tietysti otettava mukaan. Litzy ei osaisi takkatulta sytyttää eikä häntä todellakaan voi jättää samaan tilaan vanhan hellan kanssa.

— 17/1/20
Vuosi 2020 on alkanut. Ansamaassa vuodenvaihdetta juhlittiin hiljaisesti, osa porukasta oli muualla, joten vilinää ei ollut hurjakseltaan. Joidenkin välit ovat viileät vielä iltapukujuhlan jäljiltä. Kuukarissa on paukkuneet pakkasennätykset jo toista viikkoa, eikä lumettomasta talvesta ole tietoakaan. Lunta on lähes metrin ja pihaa on jouduttu auraamaan rattorilla tiuhaan. Pihamaalla kiemurtelee aurattuja reittejä oville ja laitumille. Majina on laittanut pihalle paljon lyhtyjä ja kynttilöitä valaisemaan reittejä. Hevoset ovat olleet paljon sisätiloissa ja ratsastus on tapahtunut lähinnä sisätiloissa, että vältyttäisiin pahimmilta vilustumisilta.
Talliporukka on ihaillut pihalla vierailevia peuroja ja talviasunsa vaihtaneita jänöjä. Vielä ei ole mitään sen isompaa draamaa, mutta nyt kun pääsee sanomasta, jotain varmasti pian tapahtuu. Majina ja Dochas ovat saaneet vanhan kartanonsa jo täysin kuntoon ja kodikkaaksi. Myös juhlien aikaan piiloteltu yläkertakin on kaunis ja sisustettu. Nainen sai hiljattaan viestin yhdeltä ystävältään, joka ei talleille astuisi vaikka maksettaisiin -tai no, ehkä jos se olisi tarpeeksi suuri summa-. Litzy on nenäkäs punapää, joka nyt poikaystävästä erottuaan aikoo juosta Majinan helmoihin, pois "kamalasta" kaupunkielämästä ja sen "kamalista" miehistä. Nainen ilmestyy pian tarinoihin.

Ansamaan kohokohtia

PVM
10/07/19 Ansamaassa käy varkaita ja osaa porukasta seurataan autolla. Voit lukea tapahtumista seuraavista teksteistä, tässä järjestyksessä: 1. Lähettiin hakeen vähä rilliruokaa 2. Mitä tapahtui kymmenes seittemättä? 3. Tallipäiväkirja Luku 11
05/08/19 Retki mustasaareen muuttuukin aarrejahdiksi, kun Dochas löytää kartan. Lue löysivätkö tallilaiset jotain, jos löusivät niin mitä? 1. Tallipäiväkirja Luku 7 2. Looking for a treasure 3. Tallipäiväkirja Luku 8
20/09/19 Pystyykö Ansamaan joukkue päihittämään kaupungin toisella laidalla sijaitsevan, ylimielisen Purovuo tallin joukkueen maastoestekisoissa? 1. Tallipäiväkirja Luku 16 2. Loppu hyvin, kaikki hyvin... kaiketi 3. Unikon päiväkirja: Maastoestekilpailut
13/10/19 Mitä talleilla tapahtuu, kun on jo pimeää, pakkanen kiristyy ja sähkötkin yhtäkiä katkeavat? Mihin kaikkeen tallilaiset pimeydessä törmäävätkään, lue tapahtumista Ansamaan sähkökatkos roolipeli topassa.
26/09/19 Majina Ansamaa halusi järjestää hienostuneen pukujuhlan, joka äityikin mustasukkaisuuden johdosta tappeluksi. Ketkä ottivat yhteen juhlailtana? Lue lisää Halloween iltapukujuhla roolipeli topassa.
28/02/20 Laskettelureissusta piti tulla hauskaa vaihtelua talliarkeen, mutta se olikin karmaiseva kokemus jokaiselle. Mitä ovat vihertävät läikät seinillä, entä tumma pinttymä matossa? Lue retkestä laskettelukeskus jyrkkään, joka päättyy murha tutkintaan. 1. Tallipäiväkirja Luku 21 2. Katastrofi, osa 1 3. Lauantai 4. Katastrofi, osa 2 5. Saagan näkökulma 6. Mirkan näkökulma 7. Katastrofi, osa 3 8. Katastrofi, osa 4 ja Tallipäiväkirja luku 22

 
Ulkoasu © M Layouts         Muokkaus © Marjahilla         Tämä on virtuaalitalli