The Four-Leaf Clover

✤  ansamaan huimapäinen kenttäkoitos  ✤
EsittelyOsallistuminenkouluratsastus 22.6rataesteet 23.6Maastoesteet 25.6tulokset

☘  Kenttäratsastusta

Tervetuloa kilpailemaan ratsastuksen kuninkuuslajiin! Ansamaa järjestää tänä vuonna ensimmäistä kertaa tallin oman vuotuisen ratsastuskilpailun The Four-Leaf Cloverin. Laji on kenttäratsastus ja valittavana on neljä eri luokkaa. Pääset kilpailemaan yksilönä, mutta myös halutessasi osana kolmihenkistä joukkuetta. Kilpailu ratsastetaan Pohjois-pohjanmaalla Ansamaassa, kesäkuussa.

Tapahtuma starttaa kouluratsastuksella. Upein kukkaistutuksin koristeltu koulurata löytyy Ansamaan kentältä, jossa myös seuraavan päivän rataesteet ratsastetaan. Kentän vierelle on pystytetty katsomoita. Rataesteiden jälkeen torstai on välipäivä, jonka jälkeen alkaa odotettu maasto-osuus, joka ratsastetaan iltapäivän auringossa, perjantaina.
Tallin läheisen vuoren seinämää pitkin on rakennettu kulkevaksi kaunis ja ratsukolle mielenkiintoinen maastoesterata, joka tarjoaa pitkiä laukkapätkiä upeissa maisemissa, haastavia käännöksiä, vauhdikkaita ylä ja alamäkiä sekä varmasti eniten silmäpareja keräävän vesiesteen, mutta myös paljon muuta. Ripauksen jännitettä kilpailuun luo varmasti myös se, että tallien ympäristö kuhisee henkiä, harmittomista tontuista ja kauniista keijuista pelottaviin aaveisiin. Oletko sinä se joukosta erottuva neliapila, joka tulee ja vie parhaan ratsukon tittelin? Kilpailun palkinnot löydät tulossivulta!

☘  Kilpailupaikka + majoitus

Ansamaa sijaitsee Pohjois-pohjanmaalla, Kuukari nimisessä kaupungissa. Kuukarissa on loivia vuoria ja mäkiä, joista lähin on Lohikäärmevuori, jonka rinteessä talli sijaitsee.
Tallipihalta on hyvä muistaa ainakin toimisto (2) ja kenttä (9). Kilpaileville hevosille on tarjolla siistit ja laajat tarhat (7) ma-la. Kesä on lämmin ja sää hyvä, joten tallin omiakin hevosia on paljon ulkona öisin, ne tosin majoittuvat kilpailun ajan metsä tarhoille (8). Maneesi (5) on varattu verryttelyyn, mutta myös ympäristön maastoja saa käyttää. Autoja voi jättää pihan parkkipaikalle ja pitkästi maantienvartta pitkin. Ratsastajat, joiden hevoset majoittuvat Ansamaassa, saavat myös majoittua edullisesti B asuinrakennukselle, aivan talleja vastapäätä, tien toisella puolella. Tästä topicista näet kuvakollaasit, joista voit hakea tunnelmaa!

Tekijänoikeudet    Ulkoasu sekä kaikki sisältö on Marjahillan käsialaa ellei toisin mainita. Yläkuva serita vossen.